IDAG

Hej hopp!
Idag har jag varit i skolan! Sprang ner en stund på stan med bea för att se om jag kunde få ut något på försäkringen för mina glasögon, vilket jag fick! :D behöver bara betala 25% för de nya. Jag ska testa ut ett par nya bågar också, kanske visar upp några examples senare om jag vågar!

På eftermiddagen nu har Fredrik varit här en sväng och fixat lite med min kära compakt som ska säljas snart. Måste köpa en ny gasvajer dessvärre. Men det är snart gjort ska ni se!

Nu kommer familjen snart hem med pizza till mig och jag är görnöjd! Jag har varit sugen på pizza i evigheter så det är verkligen på tiden! Senare måste jag försöka få något gjort med skolarbetet, jag ligger lite efter... Nu ska jag i alla fall duka fram lite här, Fortsatt trevlig dag :)






Igår

Var hemma och var sjuk igår, men jag hade besök av trevliga människor hela dagen. Först kom Johan och hälsade på. Vi åt lite lunch med mor och far, såg på en film och gick ut i skogen och njöt av solen. Det var underbart härligt och varmt igår! Superskönt.


Senare kom självaste Richard för en liten promenad, mycket trevligt :) Han fick tyvärr åka tidigt för att jag var tvungen att sova lite, var/är ju sjuk fortfarande! Bjur på några söta bilder på honom, det får han tåla! :D hihi.




hemma

Idag är jag hemma från skolan hela dagen, måste ju ta hand om mig så jag blir frisk snart!
Nu sitter jag här och äter knäckemackor och skorpor till frukost, supergott! :D

Ska nog lägga mig och glo på tv och käka onyttigheter sen, det får man när man är sjuk! Jag ska försöka få tag på bilder från i fredags också, tjejerna är så förbannat sega på att dela med sig av sånt..

Kanske börja på en ny header också? Får se. Nu så ska jag dricka ett glas vatten och gå till soffan!
Byee :)

mönda

Hallåhallå!
Åkte hem från skolan idag, mådde skit. Hoppas det gick bra för tjejerna på redovisningen jag missa.. Somna så fort jag kom hem och sov i fyra timmar för att sedan kämpa mig upp för att städa dagiset och matsalen på friskolan. Mamma hjälpte till så det var gjort på en och en halv timma som tur är. Nu sitter jag här igen och snuvar och hostar och tycker synd om mig själv som inte får bli frisk!

Nä, nog med neg-tankar! Idag har det ju varit varmt ute! 18 grader är ju nästan sommar! TJOHO. Nu ska jag försöka aktivera mig och spela lite gitarr tror jag bestämt. Det kan ju vara kul!
tjoooe :)

Anna mår inte bra!

Jäklarns sjuka till att hålla i sig. Fast jag har ju inte varit snäll mot mig själv i helgen direkt. Fest både fredag och lördag.
Grillkvällen i fredags var fin, ska försöka visa några bilder när jag får tag på dem.
Gårdagen var också trevlig! Jag var dock ganska seg på grund av sjukan och dagen innan.
Idag har det varit Johandag och vi har inte gjort något vettigt alls. Vi skulle fiskat egentligen, men det var för blåsigt för det tyvärr.
Nu ska jag fan i mig sova som en jävla stock. Jag känner mig helt pajj, fy fan.
Godnatt.


Såg ut så här på Jossans 50-tals party :)

Grill!

Hallå där!
Dagen har varit full av... HAGEL! vaaa? Jag hade inte beställt något hagel till idag. Det funkar lixom inte. Vi ska ju ha grillfest i hanken alla goa tjejer. Men jag börjar faktist se en glimt av solen här. Jag hoppas det bättrar sig tills kl 19!

Nu ska jag gå ner och lägga mig i min mysiga säng i några minuter för att orka med kvällen. Jag är helt förstörd redan innan.. Pust. Någon som har lust att byta hals, näsa och huvud med mig eller?

Hinner jag så ska jag visa er en fin bild på my outfit som det så vackert heter.

Nu ropar sängen där nere.
Hej så länge! :D

apelsin

Hej på er!
Nu har jag mosat i mig apelsin för att jag ska bli frisk och kry till imorgon! Det satt fint ska jag säga er!

Jag har ändå gjort en del saker idag. Jag har provat ut sminkningen tills på lördag. Det kommer bli superfint!
Testat och sytt på klänningen.
Och så har jag varit hos frisören och frågat hur jag ska ha håret. Han sa att han kunde hjälpa mig FOR FREE på lördag! Så snällt! :) Så jag kommer förhoppningsvis ha en frisöruppsättning a´la audrey hapburn!

Och så har jag hunnit med att hälsa på farmor en sväng. Det var riktigt trevligt. Många roliga historier som vanligt!

Nu ska jag tvätta av allt smink och gå och lägga mig. Imorgon vankas nationellt prov så då är det bäst att vara utvilad. NATTI :)


Pappelsin + sminkning till lördag, förutom fransar. (hatar att bliden blev så stor... orkar inte ändra..och så får ni ju nästan se mina söta fräknar! haha)


Bild från google, Något i den stilen blir frillen förhoppningsvis :)

sjuk :(

BUHUUUUU
Varför var jag tvungen att bli sjuk just precis nu? Det har jag fan inte tid med.
Sitter här med svullen hals och snuvig näsa och låter som en ihålig kråka. Skit.
Det är ju fest hela helgen och då kan man ju inte gå omkring och må dåligt heller. Inte hålla käften för att halsen ska hålla heller, vad blir det för fest då? :O

Dessutom lyser solen ute och är fin. Det är där ute jag vill vara, inte här- i min turkosa morgonrock.
Inte har jag något speciellt att plugga på heller.
Jag tror inte jag har varit så här negativ på två månader.

Men däremot ser jag skuuukt fram emot helgen. Det kommer bli galet kul :)
Fredag blire grillkväll med de bästaste tjejerna i stan
Lördag ska jag på 50-tals fest för jossan som fyllt 18 för några dagar sen
Söndag hoppas jag på fisk :D

Nuså ska jag klä mig och käka lite glass tror jag bestämt. Ja det ska jag.
Hejidå :)

!

Hej :)

Igår var en dålig dag, därför orkade jag inte skriva något. MEN idag är en bra dag!

Jag hade körlektion på morgonen. Det gick ganska bra faktist! Min körlärare sa att jag va KUNG på att starta i uppförsbacke! :D Däremot behöver jag att öva mig på att få bättre översikt och att växla ned och ha mig i svängar... jag gjorde nog samma fel 1000 gånger när vi körde runt. Och jag missade samma korsning varje gång vi körde förbi den. Och det var ett antal gånger ska jag säga!

Nu ska jag vara duktig och försöka läsa på lite inför nationella proven i svenska på fredag så att jag kan se på film i lugn och ro med Richard senare :) Hoppas inte jag somnar bara, som jag nästan gjorde sist. Jag tror att jag är sämst på att se på film...

Älskade onsdagshåltimme, jag ska göra något vettigt av dig. Efter att jag har gått och köpt en chokladbit i cafeterian.

Tjaoo :)

dikt till mig av älskade Karin Hellberg

"Till den <lönn>feta Anna (som älskar sig själv)


Du är vacker som ett vildsvin
Ödmjuk som en sten
Snäll som en psykotisk våldtäktsman
Ditt liv snurrar långsammare än en sengångares gång
Dina tankar liknar en alkoholists
Du är dig själv och ingen vill vara dig nära
Du luktar som en äggmök
Med detta vill jag säga, du är konstig"



Tack så mycket Karin! Det värmer verkligen i hjärtat när jag läser denna dikt. Den är upphängd på väggen vid sängen så att det är det första jag ser på morgonen när jag vaknar. Fan vad jag gillar dig! :D hahaha!!!!!

Godiiiiiiis

Idag är det måndag. En riktigt bra måndag må jag säga. Måste vara tack vare allt gott godis jag har stoppat i mig! Jag har gjort klart alla jobbiga saker i skolan och fy fan va gött det är! Nu kan jag ju sitta här med mitt godis och vara glad utan bekymmer och dåligt samvete!

Jag har faktiskt inte hunnit med mycket mer än skolan. Var inte hemma förrens kl 18 och då ställde jag mig med en gång och lagade mat så min lilla mamma skulle få sin promenad.

Nu ska jag äta mermermeeeer godis och fortsätta att vara sjukt nöjd med livet och allt annat!

härååå :)


Husmoran is back in town

Hejsan fina blogg!
Idag är en såå skön dag! Jag har varit mycket kreativ och duktig både igår och idag.

Igår var jag duktig och krattade hela gården och klippte ner blommor och buskar i landet. Sedan lagade jag mat och damsög mellanvåningen och hade mig också!
Jag och Richard hälsade på Fredrik och köpte glass av honom när han jobbade på Sibylla. Sedan åkte vi och hämta upp Tobias också och vänta på att Fredrik skulle sluta. Det var hos honom grillfesten skulle hållt hus från början. Jag åkte hem en stund för att äta RYGGBIFF, som jag skrev fel på igår... Sketagött!
Senare kom Mikael och Dullen o hämta upp mig så jag kunde komma till Richard. Jag va lite seg eftersom jag va så trött.
Så Gick jag till minneslundet också för att tända ett ljus till min fina syssling som skulle fyllt 7 igår.  Tände ett till Mandi också.
Åkte förbi Andreas en sväng också, men som sagt, jag va seg. Sen åkte jag hem och sov.

Idag sov jag länge. Har spelat lips med Eddy, klippt buskar i landet, målat på min tavla (visar den någon dag) och ska snart spela gitarr och så några purjolöksfrön. DUKTIG jag är va?

Bjuder på några bilder som avslutning, BYE :D

Husmoran in action!
Och här va man konstnärinna då

Trott som faeonn

Gårdagen/kvällen va fin! Blev ej pims tyvärr eftersom det var fullt. Men vi hamnade på Harrys istället vilket blev minst lika bra!
Nu ska jag snart äta rybbgiff och pommes. Gott! Sedan kanske jag drar mig till Richo för en liten grillkväll med goa vänner. Det blir nog bra. Om jag orkar, är så sjukt jävla trött nu. Men det löser sig.
Puss

PIMS

Nu ska jag skynda mig iväg för en kväll med tjejerna på allas favvofik pims :) TJIII

social siberia

Här sitter jag med headsettet på huvudet och lyssnar på Social Siberia- Lone Gunman! Så galet bra. Lyssna på den säger jag bara!

Fin dag idag, ganska lugn och skön även om jag har mycket att plugga. Nu passar jag på att sitta här i väntan på kära Robina som ska plocka upp mig för en promenad så fort hon är hemkommen från Karlsborg. Jag hade egentligen tänkt mig att träna genom att springa upp och ned för trapporna i typ en kvart (har fått för mig att det är bra!) Men det lockade inte så mycket när jag väl skulle komma till skott..

Jag kan meddela er en rolig nyhet vilken är att jag har kommit igång med mitt gitarrspelande igen! Jag är så nöjd med mig själv! Varje dag är jag nöjd och mår bra, allt är bra! Jag blir till och med lycklig när jag tänker på mig själv, hur bra jag har det!

Och nu har jag och Bea planerat vår framtid. Efter studenten---> Norge några månader ----> Australien ett år! FAN VA BRA! Blir helt till mig när jag tänker på det!

Jag tror att jag skulle kunna skriva hur mycket bra som helst idag, eftersom jag är så glad. Det känns som att jag bara vill koka över av allt bra och roligt. Det händer så mycket kul framöver som jag ser så fram emot!

Några bilder som gör mig glad får avsluta.


Mamma från sommaren 07 när vi var på matmässan i Stockholm.
Go bild på mig, Bea och Emelie från våren förra året (vi ser dock väldigt små ut allihopa, haha!) av Carro Johansson
Jag och Robina i Djäknasundet förra året
MIN GITARRR, plinkplink :)

LalaaLLLLAAAAAAAAA...host..

Tjaa!
Fasiken va gött det va i skolan. Jag fick tyvärr inte så mycket gjort som jag hade tänkt, förvånade? Däremot satt jag och njöt med Bea i solen! Till och med så man fick en liiiitenliiiiiten färgförändring! Efter svenskan sprang jag till bussen för att skynda mig hem och sola ännu mer. Jag är så blek så man blir blind när man kollar på mig, så det är verkligen behövligt!

Eddy och jag spelade "Lips" på Xbox förut! Galet kul och galet fult! Haha, jag och min bror, vilket team vi skulle bli! (därav den fina rubriken)

Och så har jag passat på att beställa en 60 minuters massagetid på HelaDig också. Läängtar!

Nu ska jag hjälpa brorsan att laga klart maten!
TJIIINNG

niceday

hej hopp!
Sitter i skolan och degar nu. Det är ju onsdag vilket betyder: UNDERBARa håltimmar. Mellan nio och ett, gött! Not...Men det är ganskra bra, för då hinner jag förhoppningsvis skriva in hälsopedagogiken på datorn, läsa engelskan och se över etiken. Mycket bra om jag får det gjort faktist. Annars är det är slapp dag med mjukisbyxor idag, mysig får man vara ibland :)


Eftermiddagen och kvällen tillbringade jag hos Johan igår med lite mat och dating in the dark på tv! Hahahah, fult pogram. Det var första gången jag såg det. Alla killar blev dumpade! KUL!
Vi satt i solen på lä-sidan också, hur skönt och varmt som helts. Nästan så att det kändes sommar till och med. Nu känns det att sommaren är på g!

Vilken skön dag det här känns som. Jag ska inte göra någonting när jag kommer hem idag! Det är behövligt må jag säga. 

Nuså ska vi se om jag får något värt gjort här. Jag skulle tro att jag skriver något mer fint senare! 

Hoppas ni får en bra dag i solen!  Visar en fin bild från en sommarresa till Danmark. Mina ny-stylade kossor. Min heter Viken, bästa kossan ever! Haha.


Here comes the suuuun...

Sol och varmt idag, underbart!
Ni ska få se några fina bilder från Hornborgarsjön. Däremot inte på några fåglar eftersom min kamera är en usel fågelkamera. Och bilden på SötMoa vägrar visst att funka.. den som var så himla fin.

Dagen har varit fin. Jag har varit MEGADUKTIG och varit ute och sprungit idag! Efter det försökte jag bygga på mina muskler lite också, ganska behövligt om jag får säga det själv. Så nu sitter jag här efter att ha proppat i mig två portioner spagethi och köttfärsås och är hur nöjd som helst! Inget kan sjöen bli bättre för tillfället! Jag är hur nöjd som helst.

Igår hade jag också en jättebra dag! Var ute och gick på förmiddagen, körde hela långa vägen till Hornborgarsjön och hade det mycket trevligt där med min fina familj och på kvällen kom Richard på besök så kollade vi på 50 first dates! HAHA jättekul film tycker jag :D

Nuså vet jag faktist inte vad jag ska göra vilket är väldigt skönt. Jag behövde en Annadag idag. Så jag ska nog fortsätta att ta hand om mig själv en stund, och senare är det väl dags för min skönhetssömn om bara min jävla granne kan sluta varva sönder sina jävla bilar till mitt i natten!!!!!. Så, tack för mig :)

Min bror Eddy är nöjd i solen!

soligt

God förmiddag!
Här sitter jag med lillsyrran bredvid mig och kollar på när mamma lagar lunch.

Jag tror att jag ska gå ut en sväng snart, det är ju sol och härligt ju! Man måste ju passa på. Och Richard meddelade förut att mjukglassen har öppnat i kbg idag, då MÅSTE man ju bara åka dit och köpa en. Mjukglass är ju stört gott! (här sitter jag och moa och dregglar av bara  tanken på en mjukglass).

Senare ska hela familjen åka till Hornborgarsjön och kolla på tranor och andra fåglar. En liten familjeutflykt på en söndag är ju aldrig fel!

Nu ska jag försöka att ta mig ut i solen för en liten promenad i skogen kanske. Det låter som en bra ide tycker jag. Och så får ju Moa datorn som hon sitter här och väntar på också, och vips så är alla nöjda och glada!

Åh, jag skulle egentligen lagt upp en jättefin bild på min älskade syster här, men då verkar det som att det inte vill funka. Därför får ni se den fina bilden senare :)
Tjooeoeo


Tack Bino

Nu sitter jag hos Robina som har varit snäll nog och hjälpt mig med designen på bloggen. Det är inte riktigt som det ska än, men det sista ska jag fixa senare. Så, vad tycks om den nya designen? :)
Här sitter vi i varje fall framför var sin skärm, nästan så att man kan tro att vi lanar här i forran. hahah.. okej, förlåt.

Gud vad jag känner mig mysig idag! Superstora mjukis, stor t-shirt, varma sockar och håret i en knut. Kan det bli skönare? Inte en chans!

Här ska vi fortsätta med att snacka skit om ingenting eller kolla på film eller något. Bina är lite knasig idag av någon anledning, så jag tror att jag ska försöka roa henne med någonting annat än min blogg snart.

Här är jag snäll och bjuder på en snygg gammal bild på mig och Robeas herself! haha.. tjao


mysdag

Hejsan bloggen!
Sitter i soffan och göttar mig med datorn i knät och lyssnar på Larsa. Skjutsade Bea till bussen för ett tag sedan..
Jag och Bea var som sagt på en minifest hos Johan igår, mycket trevligt! Vi somnade väl runt halv fyra har jag för mig, så man är lite seg idag. Det knäppaste är att vi vaknade halv nio om inte ännu tidigare. Då gjorde jag frukost på sängen till Bea en sån snäll vän som jag är! Sen satt vi och lyssnade på bästa Håkan, supermysigt!

Träffa snyggbina på ica förut, där bestämdes att jag skulle hänga hos henne ikväll och fixa min design lite! Det blir nog sjukt bra!

soo jag skriver senare :)
byeee

En helt vanlig torsdag

TJOHO
Idag har det inte hänt speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Men det gör ju faktiskt ingenting! Vi gymade på idrotten imorse, fyyy sjutton. Jag som hade träningsvärk redan innan! Men träningsvärk är väl ett bevis på att man lever, och de är ju trevligt att veta att man gör det.

Nu har jag diskuterat morgondagen med bea, och vi kom fram till att vi i alla fall ska tillbringa kvällen hos Johan i Karlsborg med lite annat folk imorgon. Kan bli kul! :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta mer. Vi har fina tulpaner på bordet.

Jo jag kan säga att saker och ting känns mycket bra nu, vilket är superskönt! Och det va väl allt för idag tror jag.

Hejdå!

håltimma

Godagens!
Nu sitter jag i skolan i ett litet grupprum med 5 snygga tjejer, de har lektion- jag har håltimma.. Jag har inte valt varken rehabilitering eller sjukvård och därför har jag fyra långa timmar mellan min första och andra(sista) lektion, det är segt. Men sånt är livet ibland, och jag kan ju alltid försöka att göra något vettigt på timmarna.


Efter svenskan ska jag träffa Johan som har varit försvunnen ett tag, det blir nog trevligt. Så får jag skjuts hem och alltihopa också! Men jag får inte glömma att lämna in mammas bilder på japanphoto, inte glömma!


Carro tycker att hon är bäst också, hon ville att jag skulle lägga till detta. Sen vet jag inte riktigt om jag håller med om den saken men....

skooola

Haaaloooo
Fyfan vad jag är trött idag.. Och det är Richards fel. Aldrig fick jag sova igår, han bara skrev och skrev så tillslut blev jag nästan arg! haha..

Men dagen har varig ganska bra ändå. Skolan har ju dragit igång igen, både skönt och jobbigt. Efter skolan hoppade jag av vid kruthusvägen och gick en promenix med Richo, på vägen mötte vi upp Fredrik också. Så då gick vi hem och åt lite alla tre. Mycket trevligt, mycket trevligt. Sen ville jag åka hem så att jag kunde öva på svenskan, men det märker ni ju hur bra det går med det...

Men nu ska jag faktiskt ändå försöka, för jag har inte ens läst igenom det än för att se hur lång tid det tar. Det ska vara precis fem minuter och det kan ju hända att jag måste korta av. Så, nu orkar jag inte skriva mer idag.

BYE

snö

Hejhopp
Det har varit lite dåligt när det gäller det där med uppdatering. Men nu ska jag meddela er att det snöar, och i ärlighetens namn va det första jag sa i morse - vad fan är det här för skit? och jag undrar bannemig vad det är för skit. det ska ju vara 15 grader varmt och strålande sol! Men nä, icke... Nå ja, då kan jag stanna inne med gott samvete idag igen.
Och jag kan ju ge er uppdateringen att min tröja blev räddad också! Inte en fläck syns! Jag tackar kallt vatten och grovsalt för det :D

Igår hade vi familjedag, jättemysigt! Först åt vi jättegod middag med lax och grejer sen kollade vi på luftslottet som sprängdes (mycket bra) och efter det spelade vi bingolotto :D supermysigt!

Nu är det så här va, att jag måste plugga som vanligt. Jag har ett föredrag som måste bli klart idag! Så jag säger hejdå på ett tag.
Tjing :)

vinfläck

Jag har en dum ful vinfläck på min vita tröja jag köpte i Göteborg för några dagar sedan... den va dyr för att vara förstörd redan. Hoppas att grovsaltet får bort den :) Nu ligger den i alla fall i tvätten några dagar försent. Går den inte bort ska jag sy på något snyggt, så de så.

Nåjanåja. Dagen har varit okej! Jag tycker ändå jag har fått mycket gjort! Fickparkerat och haft mig, inte dåligt. En hel sida har jag fått ihop på föredraget också, gud vad bra.

Nu ska jag plocka ut linser och sen ska jag försöka att sova, för imorgon ska vi tidigt till mormor och morfar för att fira mormors födelsedag och påskafton.

Godkväll. Godnatt.

Låååång-Fredag

Godagens!


Idag är det bra.
En skön dag ska det va.
För då blir jag gla.

Hihihi, vackert rim.. Nä men seriöst nu. Jag sitter här och har skrivit en hel sida på mitt föredrag om relationer i förändring nu, det känns ganska bra. Det ska vara precis 5 minuter långt och det kommer det nog att bli. Annars får jag prata på snabbt!

Gårdagen typ försvann. Jag tror att den typ bestod av att skicka sms till sms-sjuka Richard. Jag tror i ärlighetens namn att jag aldrig har skrivit så många sms på en dag förut! Men det va typ det enda jag orkade göra. Orkade knappt sitta vid datorn. Haha..

IDAG ÄR DET SOL och VÅR för vi har hittat en SNÖDROPPE på gården! :D Fan vad det här känns bra! Jag älskar solen.

Nu ska jag läsa mig favoritblogg http://robeas.blogg.se/ med min favoritperson Robina :) Sen ska jag vara ännu mer duktig. Puss så länge!

Bye Bye vinterbild :)
Bye Bye vinter!


bakisdag

UUUUHHHHH.. nu har jag precis stoppat i mig lite mat. Det var välbehövligt. Idag är jag trött och mår dåligt. Det får man efter en 18-års fest.

Det var i alla fall kul, även om det blev lite för mycket. Jag tror nog bestämt att Kajsa är ganska nöjd i alla fall! Tyvärr sjönk humöret när min ex-pojkvän kom förbi. Men nu är det bara att ta nya tag igen. Eller jag väntar till imorgon när jag inte mår så förbaskat illa tror jag, även om det börjat lägga sig en aning nu :P

Men det här känns som en liten mysig dag även om jag mår dåligt. För nu sitter jag och min lillebror här ensamma i huset och kollar på ztv tillsammans. Det är mörkt och det regnar och här får man sitta under en filt i soffan utan att drabbas av dåligt samvete. Så med andra ord är jag ganska nöjd här faktist! :)

BYE

RSS 2.0