solig dag

hallå där!
Dagen har varit fin, spelat volleyboll, badat och fiskat med vänner. Grillat med familjen och njutit av solen. Så en sommardag ska se ut!

Imorgon är det midsommar också, de blir fint de! Blir till att äta mat med goda vänner och sedan att dra till Lina på poolparty! :D

Nu är jag trött efter en hel utedag, så jag laddar upp lite bilder och berättar mer en annan dag :)

Kram

back in town

Hej bloggen
Jag har haft det så himla bra! Hur skönt som helst var det att komma iväg. Garderoben har väl fyllts med ett och annat och jag känner mig helt enkelt glad och bra! Imorgon ska jag fixa in lite bilder och berätta om resan. Nu ska jag hoppa i sängen för en välbehövlig nattsömn, som det dock inte blev så mycket av denna natt på grund av skit tåg och bussar och tidig halkkörning. Nå ja, har haft en bra dag i alla fall.
Godnatt och kram! :)

Stockholm nästa!

Hej bloggen :)
Nu sitter jag och försöker klura ut vad jag ska packa ned i min väska för ca 3 dagars vistelse i huvudstaden! Jag ska åka dit med Johan ikväll och det kommer nog bli mycket trevligt. Ska bli så himla skönt att komma ifrån den här hålan några dagar, det är precis vad jag behöver!
Så ska jag passa på att fylla garderoben med nya plagg också, såå kul :D

Igår va vi ute i bilen och va äkta kbgströgare hela kvällen! haha.Åkte lite med Petra som också fått körkort för några dagar sedan, hon försökte lära sig att sladda, gick väl sådär må jag säga.

Nu ska jag dra mig ut på en liten promenad om en stund och sedan får jag väl så lov att packa.

Ska försöka sno med mig syrrans kamera och ta lite fina bilder från Stockholm :)

TJiiing


Kajsa körkort :)

Kajsa min vän har just tagit körkort så nu ska vi ut och åka biiiil. haha.
Bäst att jag kilar, dom väntar på mig ;D

im waiting for uuuu

Hej bloggen
Jag väntar på Richard och Tobias nu, dom har i uppgift att förgylla min afton.

Tack och hej, apelsin är bäst ibland



"you sell your mouth for a dollar"

Det jag vet nu, är stört. Helt insane. Sånt här händer inte i verkligheten.


"do you have a hand to hold on to?
for i have mine.
you're fucking dead to me!"
Vidrigt

Fisk

Hejsan!
Idag är det sol och trevligt i kontrast till gårdagens skitväder.
Igår var jag och bina och fiskade på kvällen efter att jag hade jobbat klart! Det var väldigt väldigt trevligt och Robina fick faktiskt upp 2 st firrar :D Dock var vi livrädda för dom och så var dom små så vi fick slänga i dem igen.

Nu ska jag sätta mig i solen en stund innan jag drar iväg för att städa skolan vid 16-tiden. Efter det blir det träning kl 20.. Tror vi skulle springa kanonbacken igen, och min träningsverk från förra veckans pass har inte ens gått bort än!! Nåja, det är väl bara att kämpa på antar jag :p

Fortsatt bra dag önskar jag er med några fina bilder från fisketruren
Jag med metespöt!


Robina nöjd med första firren! "HELVETE INTE EN JÄVLA ABBORREEEEE!!" hehe...

Framåt kvällen blev det ena romatiskt där vi spikbryggan! hihi

COMEBACK

Hej Bloggen! :D
Nu har jag tagit comeback till bloggandet. Jag har haft så himla fullt upp så jag har inte hunnit med någonting. Det var galet hektiskt i skolan det sista, därav slutade jag blogga. Men nu är det sommarlov och jag har i alla fall lite mer tid och skriva :)

Helgen har varit fin. Firade ledigheten hemma hos Olivia över en sallad och några glas cider. MYCKET trevligt. Olivia= superfin person. Dock fick jag åka moppe dig på grund av att Eddy och Pappa tog bilen till Stockholm över helgen.

((Eddy var på tävling där han kom fyra på 100m på tiden 11.59, där alla de bästa var med. Det kallades sm-lopp och även Sveriges snabbaste lopp för 15-åringar någonsin. Både ettan och tvåan sprang på tider under Sverigerekordet, tyvärr var vinden för stark vilket gjorde att tiderna inte räknades som rekord.
Han kom också tvåa i 300m på tiden 38.11 vilket var pers med över en sekund för Eddy! Riktigt starkt jobbat och ett mega GRATTIS till honom :))

På lördagen var jag på invigning av en ny utställning i forsvik och åt tårta. Sedan ringde Lina och så hängde jag med henne in till stan för att köpa skor. Tillbringade sedan resten av dagen/kvällen med henne. Vi gick till Johan tillsammans med Petra och Fredrik för en liten förfest innan vi gick ut på taket. Jag spelade Black Jack för första gången i mitt liv, haha. Kul. Förlorade så klart alla pengar.

Idag har jag varit med Johan på dagen. Vi har varit konstnärliga och gjort huvuden av lera och haft oss. Mycket trevligt. Sedan var jag hos Karin och Ulf och hälsade på också. Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen. Imorgon blir det ingen sovmorgon eftersom jag ska in till Skövde på Riskettan kl 8.. Bra start på sommarlovet! haha.

Nu så önskar jag er, mina trogna läsare en riktigt god nattsömn. BYEEE :D

Grattis till tiderna broo! :)

RSS 2.0