KAJSA

GRATTIS TILL KAJSA som fyller 18 idag! Vilken grej! :D
Så nu laddar jag inför fest ikväll, kommer nog bli mucho mucho kul.

Igårkväll fixade jag och Robina klart det som Kajsa ska få av oss tjejer + Robin. Det blir hon nog glad för ;D

Dagen har redan bjudit på en del, även om klockan bara är 14.20. Gick upp tidigt och duschade och fixade lite. Satte mig vid datorn en stund och blev lite oglad. Sen skrev tuppi och frågade om jag ville hänga med på prommis. Självklart ville jag det! Så då kom han och körde upp mig till hanken och så gick vi en sväng och åt lite frukost. Efter det hängde jag med och fixade killarnas present till Kajsa (hemlis). Och nu sitter jag här igen.

Men jag måste börja göra mig i ordning nu, för strax innan fem ska vi åka till kbg för att lina ska sminka mig. Iih, det här kommer nog bli sjukt bra tror jag!! Och kul ska vi fan ha. Right Bexon?

Skriver kanske kanske senare :)) HUGGSSS

Glömde

HAHA, jag glömde att berätta för er att en viss liten Lina tvingade mig till att smaka på sushi idag. INTE min grej ska jag säga er.. Detta är ett stort steg i mitt liv, därför var jag tvungen att lägga till detta!

Vi har bestämt oss för att köra "all världens kök" från och med nu. Det betyder att vi ska pröva på olika maträtter från olika länder varje gång jag kommer och hälsar på. Vilken ide, hoho... imorgon blir der därför thai :D

göteborg

Tjaaa...

Här sitter jag hemma hos Lina i Göteborg. Just nu är jag ensam för hon skulle jobba några timmar på kvällen, men det gör ju inget!

Vi va ute på stan förut och jag inhandlade några riktigt heta prylar!
Vit t-shirt och svart hög kjol med dragkedjor från monki.
Lösögonfrasar och ögonskugga från h&m
Svart "mocca"(eller något) jacka från gina tricot. 

Jag kan kanske vara snäll och visa detta en dag. Eller så får ni se det på partybilderna från festen på onsdag då jag kommer klä mig i allt detta, och de kommer bli sjukt snyggt!
Det finns en möjlighet att jag blir några kronor fattigare, men några klädesplagg dyrare imorgon också.

Nu ska jag fixa lite mat, och sen ska jag mosa popcorn. Va massa kul som började på tv:n idag! tjoho!
Härå!



Nice

Goddagens!
Gårdagen var superfin! Jag, Linda och Jennie gjorde premiär på ute serveringen på rådhuset igår! Och vi hann precis gå därifrån lagom tills det började regna..
Sedan mötte jag upp Olivia på stan och så hängde jag med henne hem. Vi tillbringade kvällen i hennes säng med att göra ingenting mer än att lyssna på mysmusik och bara va. Såå härligt!

Idag har jag städat upp lite i rummet och ätit typ. Jag sov ju bort halva dagen. Ända till kl 12! Så länge har jag inte sovit på så länge  jag minns, men det var nog välbehövligt efter den här slitveckan.  Senare ikväll kommer Emelie, Jossan och Bea. Det blir nog mycket trevligt! Så nu måste jag fixa ordning ytterligare lite till här så att alla får plats över natten.

Puss och kram!

Klar för kväll och lov!

Hallo igen!
Nu är jag ääääntligen klar med allt! Till och med svenska PM. Jag är ganska nöjd om jag får säga det själv. Hoppas bara jag har fattat rätt om vad man ska skriva i det. Så nu är jag helt ledig! Så skönt..

Idag va jag duktig att efter matteprovet, när jag redan hade missat den buss jag tänkt att ta, skyndade mig till bussen 14.50, träffade på Emelie på rese- började prata om provet och missade den förbaskade bussen jag skyndade mig till. ATTANS. Men, som tur är finns det en fin liten (stor?) människa vid namn Olivia som brukar befinna sig på pims med jämna mellanrum. Och just idag vid just den tiden fanns hon där till min undsättning, hon hade till och med bakat kladdkaka som jag fick en bete av. Det kunde ju faktiskt inte bli bättre.

Matteprovet vet jag däremot inte vad jag ska säga om. Det blir nog ett G i alla fall, men inte mycket mer än så. Nu är det åtminstone gjort och det är skönt.

Hii, på idrotten idag dansade vi cheerleding KUL! Ni skulle smällt av om ni såg mig, shit! :D

Och helgen blir fullspäckad.
Imorgon: skola, optiker, fika med Jennie och Linda, till Olivia.
Lördag: Hem från Olivia, städa, Emelie, Bea och Jossan kommer på besök
Söndag: Till Lina söndag- tisdag
Onsdag: KAJSA 18 = FEEEEEEEEST

Fullproppat med andra ord. Därför blir det ett långt fint inlägg idag, eftersom jag antagligen inte skriver så mycket de närmaste dagarna. Men nu får det vara nog med babbel... Jag måste ju sova. Viktigt att jag får i linserna imorgonbitti eftersom jag ska till optikern. SÅ, jag tror att det va det.

TJOFLÖJT! (Mamma hälsar bloggen)

Nerv=klart!

HEJ HOPP!!
Nu är det så här va, jag har precis skickat in den älskade artikeln om nervsystemet! SÅ SJUKT JÄVLA GÖTT!!!! Bäst att Gunilla blir nöjd nu, annars går jag i taket! Jag har dock kvar PM:et inför nationella provet i svenska kvar att skriva idag. Men det ska jag göra senare när jag har kommit hem igen efter att ha städat sågen, vilket jag ska göra typ, nu.
Jag lovar att berätta senare om hur klantig jag var idag... Tack och hej för en stund fina blogg! HIHI

Hemma

God kväll
Nu är jag hemma efter en hel eftermiddag/kväll med matteplugg tillsammans med beatrix. Det gick megabra! Antagligen tack vara den bästa kladdkakan vi knorde ihop. Så nu känns det rätt okej inför provet imorgon. På vägen hem stannade jag,mor och bror på sibylla i Tibro (Förlåt igen, Richard). Här är man inte nyttig förstår ni..

Och sen har jag inte hunnit något mer faktiskt. Så, snart ska kvällströtta Anna gå och lägga sig för att orka upp i tid till idrotten imorgon... puuuussstttt...

SÅ, godnatt kära vänner :)

Sovmorgon

Hej alla glada :)

Nu har jag just ätit upp min goda gröt med kanel och socker! MUMS.

Idag har jag en suuuper go dag! Har en lektion som börjar kl 13.00. Dvs att jag har sovmorgon till kl 11.00, då taxin plockar upp mig för att köra mig till bussen... Ja, bor man i forsvik så bor man i forsvik...
Efter lektionen hänger jag med Bea hem för att plugga inför matteprovet imorgon, samt för att äta kladdkaka!! :D Så det kommer nog bli en brabra dag det här.

Nu ska jag göra mig i ording och sätta i linserna, lika bra att börja i tid.

Ni får se en gammal söt liten bild på syskonen Meyerdierks, för att den här bilden gör mig glad. Och vem vill inte vara glad? :) KRAM

Tränat

Det blev ca två meningar skrivna förut. Sen åt jag, och efter det tränade jag och duschade.. Sketagött!
Så nu tror jag att det är dags att försöka igen. Lycka till till mig.

Men nu har jag fått veta att vi ska fira Kajsa på onsdag på lovet också! MEGAKUL :D Sen drar vi ihop en större fest när jag fyller 18. Typ samlingsfest för mig bina och kajsa :) Blir toppen!

Näni, nu ska jag ge det här ett riktigt försök faktist. Jag MÅSTEMÅSTEMÅSTE!!!! Jag får tänka på hur skönt det kommer vara när jag är klar. Då kan jag fira hela veckan sen!

Så, Puss på er snälla.

(Bjuder på en fin bastubild från tuppis 18:års fest. Jag och nakna killar, De ni! HAHAHAHA)


rubrik

Hej igen!
Nu har jag kommit hem både från bruket samt en övningskörnings-tur till Tibro och Candela. På bruket gick det bra, jag tror att jag ska tacka ja till jobbet. Då kommer jag att jobba från 5 juli- 15 augusti. 28 dagar blir det sammatlagt. Helt lagom! Men jag kommer nog hoppa in hos mor och far en eller två veckor innan jag åker till peace and love, för att få lite extra money i plånboken!

Haha övningskörningen gick också bra, när vi nästan va hemma lyckades jag med att svänga, äta glass, bromsa och hälsa i samma veva! Inte dåligt gjort! HOHO..

Nu ska jag skriva på skituppsatsen om nervsystemet som jag snart spyr på. Den tar kål på mig!!!! Men, den måste göras. Och målet är att den är klar innan söndag, så jag kan ha mitt lov sen :)

PUSS OCH KRAM alla goa. Speciellt till dig bea, jag vet att du läser. (jag har räknat masssssssssaaaa matte!!)  HIIHIHI. love.

skyndaskynda

Hallojj!
Idag är en MYCKET bättre dag. Jag har varit i skolan och allt är finfint. Nu ska jag äta upp min godis och dra mig mot bruket för att snacka sommarjobb! Skriver senare hur det gick, chaaoo :D

Pepp

Pepp Pepp på plugg Annis. Nu går det frammåt här. Tack vare min underbara mor :)


Träffade på en klasskompis i stan när jag va på väg från naprapaten, klantigt! HAHA.. Men jag behövde faktiskt en ledig dag idag, för i skolan hade jag ändå inte gjort något vettigt.

Efter jag hade varit hos naprapaten ringde Olivia och frågade om vi skulle ta en fika, såklart va jag på! Så vi satte oss på pims ett par timmar och tjötade. Det är vad vi är bra på. Men det gick överstyr när hon började förklara vad som fanns i mitt nyinköpta godis... Det ska vi verkligen inte gå in på nu. BLÄ.

Nu ska jag försöka att fortsätta med plugget, tack för idag, PUSS OCH KRAM :)

mmh..

Hej
Idag är jag faktiskt hemma från skolan.. Jag vaknade vid fem när jag skulle gå upp och kände att, Jag orkar fan inte. Och det va inte det att jag inte orkade gå upp ur sängen för det va jag ju tvungen att göra ändå. Men jag tror att jag har kommit på vad det är. Min motivation är borta. Den fanns inte igår heller och inte i fredags eller lördags heller. Så det är nog därför jag känner mig som en snurrig liten klump som krälar omkring på golvet just för tillfället.
Men jag måste försöka att råda bot på det här nu. För nästa vecka är det ju påsklov och då måste man ju vara pigg och glad!

Jag ska in till naprapaten om ett tag och knäcka till mig lite igen, förhoppningsvis för sista gången på ett tag.

Såå, cheer up ANNA. Slut med neg-tankar, nu ska jag proppa in linserna.
Tjooooooooo

Plugg?

Jag har nog suttit vid datorn 90% av all min tid idag. Ca 8% av den resterande tiden har jag ägnat åt att sätta in linser, sovit och kollat på skidor. Dvs att jag endast har gjort det jag verkligen va tvungen att göra idag på 2% av min tid och det betyder att det jag skulle gjort, har inte blivit gjort.. Men jag har ingen inspiration över huvud taget! Så därför tror jag fan att jag lägger ner det här nu och fortsätter med att göra ingenting som nästan är mer värt än att sitta här och försöka göra någonting. Tack och hej

Träningsvärk

GAH, ont :( tänk att detta är tacken man får när man är duktig och tränar. Jaja, Jag känner åtminstone att jag lever nu ska jag säga er.

Gratis till finfina Lina som fyller 20 idag! youre the best :) Jag tror nog bestämt att jag va den första att säga grattis *stolt* haha.
Jag tillbrinade nämligen kvällen med Linis igår, först åkte vi för att gratta och tända ljus för Amanda. Sedan köpte vi oss chips och dipp och kollade på sommaren med göran, hahah! Efter det satt jag med en sovande Lina brevid mig och kollade på Jurassic park! sjukt bra.

Så senare idag drar jag mig mot Karlsborg igen för lite kalas! Men innan det måste jag verkligen vara duktig och plugga. Måste skriva klart den där förbaskade Märta till social omsorg. Blä för fallbeskrivningar. Men nu är jag åtminstone klar med Karl.

Förhoppningsvis händer det något mer kul idag, men det är ju söndag, så det är tveksamt. Nu nu måste jag va duktig!

Puss och kram

Duktig!

Morsning :)
Först av allt ska jag säga grattis till fina Amanda som skulle fyllt 20 år idag! Du förgyller nog världen för änglarna där uppe. Jag kommer alltid att minnas dig som en oerhört roliga, goa och vackra människa som du var här. Jag fick inte känna dig tillräckligt länge, men länge nog för att du skulle sätta dig fast i mitt minne som en liten sol. Hoppas du har det bra, och hoppas att vi ses igen någon gång. Massa kramar till dig!

Nu ska jag fortsätta med att berätta för er att jag har varit sjukt duktig idag. Direkt när jag gick upp vid halv nio gjorde jag mig i ordning och drog ut på en timmas powerwalk med stavar och hela köret. Sedan gjorde jag lite andra styrkeövningar och stretchade, åt frukost och duschade i en timma.  Rakade och skrubbade hela mig så nu är jag len som en liten babyrumpa hela jag! Efter det filade jag naglarna och peelade händerna med mary kays underbara handset och målade naglarna. OCH efter det, lagade jag mat åt min fina familj här hemma. Idag bjöds det på pasta och pastasås.

Tycker ni inte att jag har varit duktig? Med andra ord är det en bra start på dagen som jag är helt säker på att den kommer fortsätta med, om den inte blir ännu bättre! Vi får se vad kvällen bjuder på ;)

Nu ska jag fortsätta med att ta hand om mig själv ett tag till, det är jag verkligen värd.

TJING

frefre

FREDAG
Skönt. Frågan är vad jag ska göra nu när spapartyt blev inställt. hmm.. Det löser sig nog. Alltid finns det något roligt att göra! Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta idag. Var bara en kort stund i skolan och hade redovisning. Mådde inte bra i morse så jag sket i att åka de första lektionerna. Jag kan ju vara glad och berätta att det endast är en vecka kvar till påsklov! Inte helt fel :)
Nu vet jag inte vad jag ska göra, men här skriver jag ändå inget vettigt! Så, ha en bra fredagskväll allihopa :)
KRAAM

Grattis Eddybroo

TJooo Idag fyller brorsan 15 år, han är såå nöjd över att äntligen fylla moppe!
Av mig fick han faktiskt ett biokort och så ska jag bjudan på mat i stan en dag, det kan nog bli trevligt! Jag och Eddy har ju alltid vår sjuukt dåliga humor som man kan garva åt hur länge som helst om man vill..
Nu ska jag i alla fall hjälpa mamma med förberedelserna inför firandet.
Jag kanske skriver mer senare!
häjdåå
bild på Eddy från i somras!

onsdag!

Tjohej tjoho!
Jag har varit duktig och skrivit på den där skituppsatsen om nervsystemet nu. Älskade Gunilla ändrade sig nämligen igen idag och sa att den skulle vara upplagd som en artikel. Hon kan då aldrig bestämma sig. Men nu skriver jag den som en artikel i alla fall.

Dagen har förövrigt varit bra! Znoozade en timma i morse.. Fy skäms! Jag skulle gått upp tidigt för att sätta in linserna, men det gick inte så bra med det. Nåja, det tar vi imorgon. Jag har åtminstone inhandlat Brormins födelsedagspresent idag. Vilket var på tiden eftersom han fyller imorgon. Hoppas ha uppskattar den!
Och även idag har det blivit en hel del garvande! Jag trodde tillslut att jag hade knäckt några revben för att det gjorde så ont att skratta! Skolan är riktigt rolig nu för tiden, när man har beis och fjärtemelie vid sin sida hela dagarna.. hihi :D jag kommer få snygga magmuskler lagom till sommaren om det fortsätter i den här takten! haha!

Nu sitter jag i alla fall här i mitt mysiga rum och lyssnar på musik. Kanske ska man kolla på Freedomland på kanal 6 senare. Förhoppningsvis får man sällskap!
Ska nog försöka med att fortsätta på artikeln medan inspirationen är på någorlunda hög nivå!

Tjo på er :)

Studiedag 2

Hallå hallå
Idag har vi ytterligare en studiedag, vilket inte är så fel! Jag har grejjat med linserna, det tog typ en timma att få i dom.. Fy sjutton, det blir kul imorgon när man ska till bussen kl 0600! Men det är bara att kämpa på. Jag hoppas bara att det går bättre att ta ut dem idag.
Jag har varit ute och gått idag också. Mer än så har den här dagen inte bjudit på än så länge. Det kanske händer något senare, det vet man aldrig! :D Man kanske skulle baka en kladdkaka och bjuda sig själv på. Det är ju aldrig fel! :)
Nä, jag sitter bara och skriver massa skit. Men det kanske är någon som är road av att läsa min skit. Och det är ju bra  om man glädjer någon i alla fall! Nu ska jag i alla fall fortsätta med att göra ingenting, sköönt!
Tjoheej

Studiedag

Hellooo
Idag har jag studiedag, gött! men jag har varit hos optikern och testat linser för första gången idag. Så jag har ändå inte sluppit Skövde.. Linsprovningen gick väl så där. när jag skulle ta ur linserna var jag nära på att svimma, klen som jag är... Men sen gick det bra igen! Efter det åkte jag tillbaka till Karlsborg och satt och tjötade med en kaffedrickande johan hela eftermiddagen. Och nu sitter jag här i ett tomt hus och undrar vart alla håller hus!

Och snart är det väl dags att laga mat också. Det blir nog kyckling, eftersom det är måndag och pappa jobbar sent.

Så måste jag ju också meddela att vår älskade ökenmus Hebbe är död nu också. Han dog under natten till idag.. Vila i frid söthebbe, hälsa di andre!

Igår hade jag en dålig dag, så då hade jag ingen lust att skriva faktist, och jag åkte inte till johan heller, därför träffade jag honom idag istället! Men nu är jag glad igen och det är ju bra! hihi.
Det va nog allt för idag.
HEJDÅ :D

Lördag

Godmorgon!
Gårdagen var en riktigt fin dag! Fikat med eve och bexon blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, Jennifer hängde på också. Så satte vi oss på pims med våra kaffekoppar och kakbitar. det slutade med att vi satt ihop med några knäppa killar och jag garvade så jag nästan fick magknip..

De tre senaste dagarna vet jag inte vad det har varit med! Jag har träningsvärk i magen efter allt skrattande! Bea lyckades tillexempel fastna med håret i ett skåp i skolan! HAHA det såg galet roligt ut! Och Emelie den jävlen drog bak stolen när jag skulle sätta mig på den.. jag ramlade inte, men guud vad Emelie garvade.. Och jag med för den delen. Det måste ju sett jätteroligt ut.

Vi har flyttat lilla Hebbe till en envångings bur nu.. han är sjuk och kan inte riktigt hålla balansen. Stackarn. Hoppas han frisknar till snart, blir tomt här i köket annars :(

Nu ska jag hjälpa mamma att damma lite, och sedan ska vi ut i solen på en prommenix! Man får ju passa på medans solen är här. Och ikväll är det ju Neverstore med massa roliga människor! shit vad kul! :D

Ha de bra, HEJ HEJ

ollebolle

Här sitter jag nu i min kära olivias säng och lyssnar på goo musik medans hon moppar golvet! hihi. Det var verkligen på tiden att träffa henne igen, hon som är så bra! och så har jag ju fått mig en extra lektion i engelska på köpet också! vilken lyx!
Idag har jag också varit hos optikern och kollat synen inför linsprovningen jag ska ha på måndag! mina glasögon är ju borttappade sedan tre månader tillbaka..
Vid halv sextiden ska jag sen tillbaka till skövde för en fika med Eve och Bexon! Och fika ska jag säga er, är något jag aldrig har något emot! Och efter det kära vänner, ska jag förhoppningsvis få nöjet att umgås med Robina en stund också! fullpackat schema idag visade det sig! aldrig fel! hihi.
Nu ska jag vara social med ollan igen! TJOHEJ

trött dag

Godagens!
Här sitter jag nu, lyssnar på sommarmusik som Gavin Degraw, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Amanda Jenssen och bara lääängtar efter sol och varmt! Nu börjar faktist även jag, som ändå gillar snön, tröttna..

Idag var jag en aning trött.. puust. Framåt Mattelektionen vid 13 tiden på dagen var jag så trött att jag garvade åt allt, och inte blev det bättre när jag såg beas ENORMA gäspnings-gap! hahahha! såå roligt! Emelie var ju också en fjärt idag och jävlades med allt och alla! Hon ska allt få igen.

Efter skolan stötte jag i all hast på olivia och marina på stan medans jag ruschade mot naprapaten. De är inte dåligt söta de där tjejerna! Dessvärre hann jag inte prata så mycket med dem, trist.
Väl hos naprapaten knakade det inte dåligt i mig! fyy sjutton! Till och med fötterna knäckte han. Men det känns bra nu efteråt. Men jag ska ändå tillbaka om ca två veckor för att följa upp det igen.

Nu ska jag nog redigera lite bilder tror jag. Det är ju alltid roligt! Tjohej :)

Fika

Det blev visst inte som jag hade tänkt mig, som vanligt. Richard och Fredrik kom förbi på en fika och har just åkt! Det är ju alltid trevligt med lite besök sådär på en onsdagskväll! :) Nu, ska vi se om det går bättre med packandet och sovandet! hihi. Godnatt igen.. :D

polispolis

Hejhallå!
Idag blev jag stoppad för första gången av en polis. Detta hände förut när jag skulle övningsköra upp till ica med mor och far. Så jag fick blåsa i den där mackapären och svaret blev ju negativt som tur var! Hade varit tråkigt att bli tagen för rattfylla redan innan körkortet är i handen..
Idag har det inte blivit så värst mycket gjort faktist. Fast jag har ändå fixat mina låtar på mp3n och på spotify. Det är ju alltid något! :) Och så har jag ju lagat mat och varit ute och gått. Det är ju dugligt i alla fall!

Nu ska jag packa idrottsväskan och försöka att ställa väckarklockan på rätt tid, så jag hinner till idrotten imorgon, vilket jag inte lyckades med förra veckan... nåja. Godnatt! :D

tidigt

Good morgon. Kockan är 06.27 och jag är redan  hemma igen. Busschaffisen kom i bil och sa att hon bara kunde ta med sig en passagerare till. Bussen startade inte. Min polare vid bussplatsen fick åka med, han har praktik. Så nu är jag alltså redan hemma igen. Men jag tänker inte gå och lägga mig nu när jag gått upp och sminkat mig. Så jag ska nog skriva lite på min uppsats om Nervsystemet. Jag har bokat en taxi för att åtminstone komma till svenskan vid kl 13.

Förövrig verkar det bli en fin dag idag igen, det gillas starkt! Ju mer sol, Ju gladare Anna!

Jag vill ha helg nu! Inte för att jag är trött på skolan, utan för att det händer mycket roligt i helgen! Jag har massa saker jag vill göra! På fredag hoppas jag få besök av Richard och Fredrik för en hembakad fika. På lördag är det ju som sagt Neverstore med snyggjennie och på söndag ska jag nog till Johan, spela gitarr och dricka vin hela natten lång! oooh, snabbspola mig frammåt :D

Nu blir det plugg plugg och musik musik musik i ca fyra timmer tills taxin plockar upp mig för svenska! TJOTJO

Tisdag

Hallå hallå!
Idag har varit en helt vanlig bra dag! sovmorgon och så träffade jag Fredrik på bussen som jag tror att jag babblade hål i huvudet på! Helt okej dag i skolan och på bussen hem träffade jag Fredrik igen! Denna gång hoppade jag av i Hanken och hängde med honom hem en stund. Var ju tvungen att provsitta hans volvo! haha!

Väl hemma har jag varit duktig och gjort mina läxor! Så nu kan jag sitta här i lugn och ro sjunga högt för mig själv och prata med min bästa msnvän Johan! Lika kul varje dag! haha..Jag får ju inte glömma att nämna att jag äter godis och läser solo heller! nono!

Jag har för mig att det hände något roligt idag som jag skulle skriva här, men det har jag glömt av nu.. attans otur där. Men på lördag är det i alla fall dags för Last Out, Anagoes och Neverstore i skövde! Efter det hoppas jag att jag får dela rum med Jennie Hela natten lång :) Och idag har jag varit singel i en månad, sjukt vad tiden går fort! ho ho..

Nu ska jag fortsätta att förstöra rösten och spränga rutorna.. tjotjo :D
(Ni får en se fin bild på mina nya jeanstights jag köpte i göteborg i helgen. jag är såååå nöjd!)

niciga byxor från GBG! :)

måndag

Hej!
Idag har varit en slappisdag! Jag har varit rätt trött eftersom jag rusade iväg på bion igår. Den var skum men ändå bra. Åtminstone värd att se!
Mina vårkänslor sitter fortfarande i, vilket är myyycket skönt! Och idag mötte jag ollebolle på bussen också. det gjorde mig ännu gladare! hon är en grym tjej hon.
Jag har varit duktig och lagat god kyckling, sås och pasta till min fina familj idag också! Det verkade som att de tyckte om det! :)
Nu ska jag snart lägga mig, även om jag har sovmorgon imorgon. Men jag är så förbaskat trött!
Men jag ska ändå bjuda på en bild från i lördags som jag har fixat till lite! KRAM

alice i underlandet

Jag kom just in från en skön promenad runt mysiga forsvik. Det var riktigt härligt och behövligt! Innan det var jag duktig och städade på Sågen, mammas och pappas jobb.. fast det tog väl ca 1 timma längre tid bara för att jag pratade med lina i phonen samtidigt som jag försökte sopa med en hand.. det gick väl sådär. och innan DET var jag duktig och städade mitt rum också! Shit vad jag är duktig idag. Snart ska jag också sätta igång med mattetentan vi har... lina ringer- ska du med på Alice i underlandet ikväll? - KLART JAG SKA! - jag hämtar dig vid sju!..
oh fuck, matte tentan till imorgon var det ja.. skit i den! nu ska jag svabba av mig och åka på Alice i underlandet istället! :D HEJDÅÅÅÅ!

trött

Nu har Robina precis gått från mig. Hon har hjälpt mig med att fixa till bloggen litegrann!
Och jag skrev just ett långt fint inlägg som jag lyckades radera. men JAG ÄR INTE BITTER!
Så just för att jag inte är bitter ska jag säga att jag fick mysiga vårkänslor i bilen hem från göteborg idag. Jag åkte med Lina, Mikael och Andreas och vi lyssnade på goo musik och solen strålade. Det kan nog inte bli mycket bättre än så. Men jag är trött nu, och jag skriver mer imorgon eller något. För nu kallar min skönhetssömn! Godnatterns!

frukost

Nu har jag precis ätit en god frukost bestående av afil russin och valnötter! mmmuuums! Soligt och härligt är det idag också. Solen får mig på strålande humör, även om det är 15 grader kallt!

Idag är jag ledig så nu sitter jag hemma i min ensamhet och lyssnar på bästa bandet Silverstein. Senare ska jag dra mig från Forran för ett besök hos min kära vän Lina i Göteborg. Det ska bli trevligt det!

Den här veckan har hittils varit den gladaste och bästa på länge! Det är massa som bara känns väldigt bra! Jag har varit mycket med mina underbara vänner och ja, det är bara braaa! Visst saknar man varma armar om sig på natten ibland, men å andra sidan kan man ligga som ett jävla kors över sängen om man vill det!

Nu ska jag försöka att fortsätta vara glad när jag ska plugga lite av det som ska vara klart efter helgen, eller så målar jag naglarna istället..hihi

Kraam så länge :D


Silverstein

.

Maybe you just have to sleep in someone elses bed.
Maybe you just have to keep searching
for something better than perfect,
Which you know will never exist,
it's cut and dried.

adept

Sitter här och lyssnar på Adept som jag aldrig har gillat förut. Har kommit på att de e sjukt gött att lyssna på dom, åtminstonde vid vissa tillfällen.
Idag har Jag varit på KSS och hos tandläkaren, därför har jag inte varit i skolan. Det gick jättebra på båda ställena! Och så var jag duktig och övingskörde hela vägen till skövde och hem igen. Inte dåligt! :)
Nu har jag gjort alla läxor och alltihopa och sitter och funderar på om jag ska försöka lära mig det här med bloggdesign. Men jag orkar nog inte det nu..Jag tar nog hellre min vän Robina till hjälp vid ett senare tillfälle.
Hittils har det ändå varit en bra dag tycker jag. har varit på strålande humör idag också, häärligt! De va nog allt, häråråå!

BRA DAG!

Hejhej!
Idag är en mycket bra dag. Jag har varit hur glad som helst! Och är det fortfarande för den delen :) Så nu sitter jag här och äter glass och är hur glad som helst. Kan inte bli bättre! Det ser ut som att 2010 kommer bli det där sjukt braiga året som jag från början hade tänkt mig ändå :D

om en stund ska jag baka en kladdkaka och spela lite gitarr! Och efter det ska jag förbereda mig inför imorgon som både består av ett KSS besök och sedan ett tandläkarbesök. Men det ska nog gå bra!

Hoppas ni också har haft en bra dag! KRAAAM

RSS 2.0