söndaag

Hej hopp!
Helgen har varit mycket bra och jag har träffat många goda vänner.
I fredags var jag hos jossan och det var mycket trevligt :) vi åt lövbiff med kroketter och efter det proppade vi i oss massa popcorn och chips! Flöt på hög nivå med andra ord..
Igår var jag på 18-års fest hos Fredrik! Det var roligt de! Jag var glad och hade roligt hela kvällen, utom en stund i slutet. bööh.. Nåja, det är som det är.
Idag ska jag försöka vara duktig och plugga en del och sedan städa sågen. Jag har redan städat rummet och haft mig också. Shit va jag är bra!
nu ska jag kolla bilder från igår!
tjohej

Torsdag 25 februari

Hello!
Idag har varit en ganska så bra dag! Efter skolan gick jag till Clinic för att besöka en napprapat! Vilket verkligen var på tiden. Det känns riktigt bra i ryggen och nacken nu efter att ha blivit lite tillknökklad. Men han håll på att trycka och ha sig på mitt huvud vilket kändes en aning underligt. Och nu har jag lite ont i huvudet, precis som han sa att jag skulle få. hmm.. Vi får se vad det blir av det här!
Efter Napprapaten åkte jag och pappa över Karlsborg för att hämta upp min kära vän Fredrik. Vi satt och kollade igenom gamla skolkataloger och garvade åt hur alla såg ut och vilka man hade varit kär i i sina yngre dar, det är något man aldrig tröttnar på att prata om. Sedan satt vi och gapade ikapp på Backyard babies och paramore låtar halva kvällen. Med undantag en stund när jag förhörde honom på  hans engelskaglosor, han är duktig han den där Fredrik!
Han fyller 18 på lördag så då blir det minsann fest! Ska bli roligt att komma ut lite bland folket igen!  Fast jag har ändå umgåtts med många fler människor de senaste två veckorna än vad jag nästan har gjort under de senaste två åren! Det är riktigt roligt om man ser på saker och ting på det viset! Så nu får vi se hur fortsättningen på det här blir.
Imorgon ska jag till Jossan med Annika och Cissi från klassen och baka kladdkaka med mandariner. Det blir nog en mysig kväll med mycket prat och singstar om jag inte misstar mig helt! Vi får väl se om jag är duktig nog att fortsätta hålla den här lilla bloggen regelbundet uppdaterad under helgen. Min bror är nämligen på friidrotts SM i Norrköping hela helgen så vi har ingen bil hemma. Och bor man i Forsvik är det nästan omöjligt att ta sig någon stans på en helg utan bil, men det får vi se hur det löser sig med det! Annars kommer jag att befinna mig i Skövde, Tibro och Karlsborg de närmaste dygnen i alla fall..
Nu ska jag snart borsta tänderna och hoppa i säng. Bussen går ju redan kl 06 imorgon..
Ha det gött till mig själv eller vem som nu orkar läsa! tjohej!HAHA kan man ta en fulare bild? nä, jag tror inte det... men, man glädjer väl alltid någon med att lägga ut en sjukt ful bild..

wow!

Tjena!
Nu har jag skapat en egen blogg och jag fattar ingenting! Hur svårt ska det kunna vara egentligen? ja ja, det löser sig väl med tiden. Jag vet inte vad jag har tänkt att skriva om heller. Men det kanske är någon som intresserar sig för hur min vardag här i mysiga Forsvik ser ut.. haha.
Jag kan väl börja med att berätta att min dag har varit vääldigt skön. Jag hade bara en lektion som började kl 13 idag. Så då fick jag en trevlig sovmorgon i alla fall. När jag kom till Skövde gick jag på stan en stund och letade efter en speciell sak till en speciell person. Jag hittade inte riktigt vad jag sökte, men något som duger hittade jag i alla fall! När jag kom hem satte jag mig med en engelskauppgift medans jag väntade på att Fredrik skulle höra av sig om när han skulle titta förbi mig. Men han sa att han kommer imorgon istället, så det blir ju trevligt :) sen bestämde jag mig för att skapa en helt egen blogg nu när jag ändå är nybliven singel! Då kan jag ju skriva om allt roligt jag kommer att göra.. he he.
Igår hade jag däremot en trevlig dag med en viss liten Lina! Hon plockade upp mig efter skolan vid kl 14 så drog vi på upptäcksfärd till Hjo. vi knallade in på något seconhand ställe med stora förväntningar som ganska snart blev krossade... Det var nog inte riktigt vad vi hade förväntat oss. Sedan åkte vi till Hem och hobby och shoppade slut på Linas pengar på nya saker till hennes pojkväns lägenhet. När vi var klara åkte vi till Karlsborg och påbörjade uppbyggnaden av en hylla i Mikaels lägenhet, satte upp gardiner och fixade ordning jättefint! Så nu ser det riktigt hemtrevligt ut där! Alltihopa utan en misstanke hos Mikael som egentligen inte ville göra om (han blev i alla fall glad när han kom hem sen). Väl klara där åkte vi hem till Lina och lagade mat och bakade sedan en rulltårta med dumle/jordgubbspulver-grädde och banan, ja det blev väl som det blev. Idag var den ändå rätt okej efter några timmar i kylskåpet..
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och efter det packa gympakläder till morgondagens idrottslektion. Sedan blir det väl läggdags för mig, ska ju upp kl 5 faktist. Nåja, nu får vi se hur det blir med det här då. hoppas allt lyckas!
tjo!

RSS 2.0